Teakolje bt test

Test: VårpussprodukterTeakmiddel bestDa Båtmagasinet gjorde vårpussen i mars,. Båten har siden ligget ute på sjøen og fått alminnelig vedlikehold. I denne testen gjorde vi en sammenligning mellom Hempels teakrens og teakolje og V.

Han sa at jeg ikke måtte finne på å bruke oljebasert teakolje (ala. owatron mv),. Produktene er forøvrig kåret til best i test i Båtmagasinet. Nord West benytter Hövelings Golden produkter på alle nye og brukte båter. I tillegg fikk denne best i test, og det eneste produktet som skilte .

Det ble vel avholdt en fullskalatest i Båtmagsinet for noen få år siden. Det hollandske båtbladet Waterkampioen har testet ti systemer på forskjellig. Teakolje inneholder ikke pigment, slik at treet beholder den . Norges ledende båtdekksprodusent Sandøy Båtdekk AS testet i 2005-20alt av behandlingsprodukter for teak med tanke på å forhandle de beste . Det er ikke så store forskjeller, men vinnerne skiller seg ut og kommer ikke fra samme leverandør.


Møbelrens (hvis bordet er skikkelig skittent) Olje eller lakk (teakolje for teakbord) Ringfjerner eller voks (dersom det er mye flekker). Normal teak olje har jeg tidligere forsøkt med variert resultat. Etter påføring og bruk en hel sesong i fjor var treverket på min båt like pent i år.


Alkydtreolje for behandling av tidligere oljede eller ubehandlede utemøbler etc.

For mange er påsken synonymt med klargjøring av båt. Er skånsom mot teaken, IKKE ETSENDE, samtidig. Nord West bruker Golden Teak på alle nye og brukte båter.


Owatrol Teak-olje For behandling av teak og andre eksotiske treslag, Brukes på gammelt og nytt tre. Epifanes Teak Olje Sealer egner seg svært godt til bruk på teakdekk. Treverk over vannlinjen, eksteriør og interiør, eks.


Se bruksanvisning for Golden Teak produkter her. Se Golden teak sealer ble BEST-I-TEST . Du kan lese om alle problemene båten har skapt, og hva jeg har brukt. Vi sammenligner når vi leser tester i seilbladene. Da vi overtok båten var det behov noe ekstra rengjøring, bl a fordi det var sølt teakolje på en del av . Tom Sollie er svært aktiv i Vallø Båtforening i Vestfold og har lang erfaring med vedlikehold av båt.


Han har flere restaureringsprosjekter bak seg. Kåret til nr i en uavhenging test av teak oljer. For bevaring av tremøbler, impregnerte trebygninger og trebåter.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Symbolen elektrisch schema

Mose på tak vaskepulver

Mummi genser oppskrift