Varmforsinket stl

Varmforsinking, også ofte feilaktig omtalt som varmgalvanisering, er en velkjent, effektiv og rask måte å korrosjonsbeskytte stål på. Det er vanleg å galvanisere gjenstandar av jarn og stål med eit lag av sink for å hindre at. Varmforsinking brukast der metalle vert utsett for hardare klimatisk .

Varmforsinking - den rimeligste og beste metoden for korrosjonsbeskyttelse av stål. Da stål er et mer edelt metall enn zink vil zinken beskytte stålet katodisk. Stål er uten sammenligning det mest brukte metall i vår tid.


Varmforzinket stål er klart til bruk umiddelbart etter avkjøling og kontroll.

Galvanisert metall er et vanligt stål som legges i et bad og settes på strøm hvor et annet metall med gjerne mye sink legges som en . Varmforsinking, også omtalt som varmgalvanisering, er en velkjent, effektiv og rask måte å korrosjonsbeskytte stål på. Lav påføringskostnad og lang levetid betyr at varmforsinking er den mest økonomiske metoden for å beskytte stål over lengre tid. Disse trenger ingen beskyttelse) med mindre du benytter stål skruer ;) Hvordan . For generell informasjon om korrosjonsbestandig stål henvises til punkt 13.


Varmforsinket armeringsstål er vanlig armeringsstål som er forsin- ket.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Symbolen elektrisch schema

Mose på tak vaskepulver

Mummi genser oppskrift