Garasjeportåpner vippeport

For ledd- og vippeport opp til m bredde. Den kraftigste motoren for de aller største portene. For deg som ønsker det beste; Kompatibel .

Kraftig garasjeportåpner som kan brukes til både lamell- og vippeport. Porten kan styres ved hjelp av to fjernkontroller og et veggmontert kontrollpanel. Noen som har erfaringer med garasjeåpnere?


Har sett Jula sin garasjeåpner i praksis og følte at den tok evigheter.

Krafer Norge AS leverer forskjellige typer av portåpnere. Avhengig av størrelse eller om man skal ha portåpner til villaport eller industriport. Dette er tilstrekkelig til en vanlig port, har man en vippeport festes portbraketten på toppen av porten.


Disse garasjeporter må ha portåpner, med de fleste som investerer i nye garasjeporter velger som oftest å få den levert med portåpner. Jeg har sett garasjeportåpnere på både leddporter og vippeporter. Vi har en dobbel leddport her jeg bor, med automatisk åpner, av merket Einhell.


Garasjeportåpner med lang levetid av velkjente Chamberlain. Maks porthøyde for leddport er 125m og maks porthøyde for vippeport er m. Garasjeportåpner til Vippeport utadgående,Noen som har noen tips om gode merker som selger dette til en ok pris,regner med ca 2500kr pr .

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Symbolen elektrisch schema

Mose på tak vaskepulver

Mummi genser oppskrift