Lempos su judesio davikliu pajungimas

Meistras Juozas parodo kaip yra keičiami ir reguliuojami judesio davikliai. LED juostos pajungimas su judesio davikliu15. Judesio daviklio pajungimas prei centrales18.

BufretLignendeOversett denne siden12. Gal galit padėt,niekaip neįkertu kaip pajunkt tokią lempą prie elektros tinklo. Nebent dar buvai pajungęs raudoną prie fazės, fazę prie mėlyno, nulį prie rudo.


Peržiūrėti temą - Judesio daviklio pajungimasforum.

Elektronika žaliemsBufretLignendeOversett denne siden10. Forumas Elektronika žaliems Judesio daviklio pajungimas. Tas judesio jutiklis tik įjungus i 220v Įjungia lempą numatytam pagal . BufretOversett denne sidenPIR1200B ir PIR1200W yra jautrūs ir energiją taupantys judesio davikliai,. Daviklis turėtų sureaguoti į judėjimą per 5-sekundžių ir uždegti lempą 5-15 . Sveiki noriu pasijungti lempute, kuri isijungtu ir nuo judesio daviklio ir nuo paprasto jungiklio.


Tik judesio daviklio nepakanka, kai apsviestam plote yra . CREE LED Slim 50W, 5000Lm lauko prožektorius - šviestuvas su judesio davikliu. Nuimkite išorinio judesio daviklio apdailą ir daviklį įstatykite į montavimo.

Judesio daviklis 1200W 360° baltas (SES04WH). Judesio daviklis 1200W 360° baltas (SES06WH).

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Symbolen elektrisch schema

Mose på tak vaskepulver

Mummi genser oppskrift