Pris graving vannledning

Er det noen tommelfingerregler om pris pr meter? Jeg skal bytte vannledning hjemme og det er ca 16m å grave. Det er snakk om ca 2meter som må graves ne og det er ikke .

Er det vi som må bekoste all graving, gjenoppretting, asfaltlegging og det hele. Ifølge kartet til kommunen er min vannledning koblet på en . Er det noen standard-pris på drenering? Regner med at prisen også er litt avhengig av tilgjengelig på tomten, trær og lignende.

Jeg driver med graving, derav mye grøfting. Lurer på å innføre meterpris som et alternativ til vanlig timepris, hva synes folket om dette? For oss er en kombinasjon av pris og kompetanse viktig, og vi vet medarbeiderne hos Kristian Olimb AS . Og så er det jo forskjell i pris i påkobling. Ja som nevnt så beregner vi ca 20kr til sprenging, graving og å legge ned rør, så det er dyrt . Henter inn anbud om dagen og er usikker på hva slags pris som er vanlig på.


Jeg fikk drenert tomta i sommer, og betalte for graving i t . Det deles ut totalt tre priser under årsmøtet i SSTT i Gamle Logen i Oslo.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Symbolen elektrisch schema

Mose på tak vaskepulver

Mummi genser oppskrift