Defekt veivakselsensor

Bilen min har vært virkelig go har aldri hatt ufortsigbare problemer med den. Veivakselsensorer registrerer motorens hastighet og veivakselens posisjon. Bytta en av disse for under ett halvt år siden, men nå er . Bmw E318I 4sylinder, bytte Camshaft position. Noen som har erfaring med bytte av veivakselsensor?


Når motoren ikke vil starte - VEIVAKSELSENSOR - Illustrerte How to. Dette eksisterer fortsatt; nå snakker vi om veivakselsensor. Er bare hobbymekker selv, og min erfaring på defekte veivakselsensorer er på MB . Er det noen forskjell på symptomene, eller kan de være mye av det samme? Jeg byttet veivakselsensor for ca ett . BMW Veivakselsensor Kamakselsensor i OEM kvalitet. BMW Veivakselsensor Kamakselsensor med direkte amex; BMW Veivakselsensor er defekt?


Er det bare Veivaksel sensor som stenger for STARTmotor eller kan det være andre . Det er helt normalt for disse motorene at slike sensorer . En defekt veivaksel posisjon sensor vil sende feil data til bilens datamaskin. Uriktige opplysninger kan føre til at motoren gå ujevnt, slå tilbake eller stall. Jeg har lest at defekt sensor (veivakselsensor?) kan gjøre at kaldstart er lett, men varmstart er vanskelig. Noen ganger kan dette identifiseres .

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Symbolen elektrisch schema

Mummi genser oppskrift

Mose på tak vaskepulver