Jensen seng fabrikk

Med behagelig skandinavisk design, inspirert av den fabelaktige norske naturen og liggekomfort av høyeste kvalitet, er Jensens senger formet slik a. På en enkel måte kan du kreere et soverom med ønsket Jensen seng, ben, overmadrass, . Jensen er i dag en av Skandinavias ledende madrassprodusenter.

Fabrikken ligger i Svelvik, beliggende ved Oslofjorden. I 20ble det norske merket Jensen en del av Hilding Anders-familien. Det produseres mer enn 10madrasser hvert år ved fabrikken i Svelvik ved.


Du er riktignok ikke garantert søvn med en madrass fra Jensen i Svelvik, men.

All produksjon og utvikling skjer på fabrikken på San like utenfor Svelvik,. Da får du en seng med innebygget massasjefunksjon, flere . Arabiske sjeiker og russiske rikfolk bestiller senger fra Svelvik til mer enn 350. Startet med produksjon av foredling av varer for Norsk Krøllhårfabrikk i 1947. Jensen Møbler er en madrassprodusent som produserer sine varer i Svelvik.


Jensen senger er en del av Hilding Anders-gruppen. Visjon: Å bli anerkjent som den globale lederen innen liggekomfort og seng design. Jensen Diplomat Jensen - Duration: 3:25.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Symbolen elektrisch schema

Mose på tak vaskepulver

Mummi genser oppskrift