Mummitrollet genser

Fikk her om dagen ønske om strikk med mummitrollet. Så første forsøk på noe med mummitrollet ble en lue. Mummi, Badehåndkle, Hufsa, x 1cm.

Mummitrollet og Lille My er to kjære og kjente skapninger fra Åbo i Finad. Her finner du strikkemønster på plagg med disse to på, og kan lage en n. Langermet genser med Mummimotiv på brystet og rund halslinning. I sommer har jeg strikket en barnegenser med Mummitrollet på.

Selve strikkingen gikk fort, men å brodere Mummitrollet tok litt tid. Gensere – Herlige barnegensere i massevis fra Mummitrollet. Hoi, er du ute etter barnegensere, ja da kan du avblåse leteaksjonen nå med en gang!

I helgen kan du treffe Mummitrollet på Glasmagasinet i Oslo. Jeg har på ryggsekk, snorkfrøken genser, mummitrollet genser, votter til gutt og jente og skjerf smile emoticon. Posts about Mummitrollet written by Sara M. Ludvig på (3), pysjbukser til søstra mi, også med Ludvig på, genser til den andre søstra mi, med Silver Surfer på, . Sammenlign priser i mer enn 2butikker! Kjøp genser mummi tunika billig i nettbutikkene. Arabia sett med krus og frokostbolle.


En myk og fin body til de minste, fra populære Mummitrollet. En herlig tynn genser som passer perfekt til barnas hverdagsgarderobe! Trøyen Vennerer laget av komfortabel bomullsstretch og har bilde av Mummitrollet og alle hans gode venner på magen.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Symbolen elektrisch schema

Mose på tak vaskepulver

Mummi genser oppskrift