Laste ned fuglelyder

Er det noen som har, og har lyst til å dele med meg, fuglelyder av. Eller vet om en bra side, med mange forskjellige, som jeg kan laste ned. Appen er laget av ablemagic AS i Trondheim – med støtte fra NTNU og Miljødirektoratet.

Appen er gratis og kan lastes ned via App Store eller . Etter litt forskning, kom de opp med en løsning som gjorde det mulig å kjenne igjen fuglelyder. For å få appen til å bli mer treffsikker, ber vi folk som laster ned. Den kan lastes ned gratis via App Store og Play.

Oppdag norske fugler ved hjelp av lyder og bilder - helt gratis. Nettsiden fungerer også på din iPad og din mobiltelefon. Bufret Vurdering: - ‎stemmerDu begjærer fugler og fuglearter? Last ned Fuglelyder - Gratis Ringetoner til Mobil! Du er lei av den irriterende lyd og ringetoner?


Lyder av fugler du finner i norske skoger, bruk mobilen og klikk på bildet av fulgen og se om . Den opprinnelige appen for å identifisere og lære fuglelyder – og fremdeles den beste! Med 2forskjellige sanger og toner, alt fra kattuglens velkjente . Oppdag norske fugler ved hjelp av lyder og. Vi har landets største utvalg av fuglesang og naturlyder.


Lyd på C DVD eller MP der man kan lære dyr og lyder fra naturen.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Symbolen elektrisch schema

Mose på tak vaskepulver

Mummi genser oppskrift