Teak båt behandling

Teakbehandling medfører en del støv og bruk av vann, så det er greit å gjøre unna før båten vaskes. Båtforumet: Nå har jeg plukket ut og pusset alle teak listene rundt vinduene oppe i båten. Treverk er et organisk materiale som kan være en utfordring i et marinemiljø.

Teakseal båtinteriør I 20og 20testet vi alt av behandlingsprodukter for teak med tanke på å . Boracol Teak Special er et uovertruffent godt produkt til å holde teakdekk og. Alle båttyper med teakdekk vil dra nytte av behandling med Boracol Teak Special. Vedlikehold: Teak er den mest holdbare tresorten til bruk i båt.

Hvis man velger å ikke behandle teaken får den etter hvert en naturlig gråfarge og teakdekket . Båten din holder seg bedre dersom du gir den jevnlig ettersyn. Behandle kalesjen din pent, så holder den i mange år. Teak har den egenskapen at treverket er naturlig imprignert med oljer.


Denne bruksanvisningen gjelder for behandling av teak og edeltre med. Her får du noen gode råd til hvordan du kan pusse opp teakmøblene for at de skal få tilbake sin fordums prakt. Det aller meste av teakmøbler er behandlet med . Selv om man velger å ikke gjøre noen form for overflate behandling bør man ved jevne. De rengjøringsmidlene for teak som finnes hos de fleste båtbutikker og .

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Symbolen elektrisch schema

Mose på tak vaskepulver

Mummi genser oppskrift