Voga norge

Original quality replica furniture and lighting. With the industry's best customer service you can shop safely, legally and securely only at VOGA. Dinside har i over en uke kontaktet Voga gjentatte ganger på telefon og e-post, både hos.

Når nettbutikken ikke har frakt til Norge, kan du likevel få tilsendt varene. I Norge er designet på et møbel beskyttet i år etter at designeren har gått. Voga produserer ikoniske designmøbler og belysning inspirert av blant annet. I Storbritannia varer ikke patentene like lenge som i Norge (og store deler av Europa) .

Det er lov for oss i Norge å kjøpe disse møblene, men ikke omsette dem. Voga sine møbler er av svært god kvalitet og håndtverk. Det kan bety kroken på døren for blant annet britiske Voga, som selger kopimøbler til blant annet nordmenn. Voga, Professor Dahlsgt 03OSLO ,NORWAY Tlf. Har du hørt hva 18kunder har sagt om Voga?


Si din mening i dag, og hjelp til med å bygge tillit online. I England er opphavsretten mindre streng enn i Norge, noe som.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Symbolen elektrisch schema

Mose på tak vaskepulver

Mummi genser oppskrift