Led baklykter tilhenger

Tilhenger LED baklykt med LED baklys, LED bremselys og LED blinklys. En LED baklykt for tilhenger med god kvalitet til lav pris.

Komplett baklykt med sort ramme i ABS-plast. I tradisjonell design for tilhenger, campingvogn, trailer osv. Brems, baklys, blinklys, nummerskiltbelysning samt refleks i ett!


Stort utvalg i reflekser og markeringslys til tilhengere og biler. LED Posisjonslys Valeryd 120x46xvit 12-30V med. Etter noen måneders testing er den nye modellen fra KAMLED av LED kombi-lys klar for salg. EasyConn baklykter med sentralstøpsel finnes i følgende versjoner: standar med si-.


Hella LED-blinklykter er også tillatt på tilhengeren.

Har en henger som vi friske opp med nytt kabelsett og belysning og bunnplate. Kjøpte kabelsett fra valeryd (pin). Universal ledningssett for Can Bus tilkobling av LED til europeiske biler. Monterte LED baklykter, skiltlys og markeringslys på tilhengeren.


Har selvfølgelig dukket opp ett aldri så lite problem da. LED blinklys tilhenger flasher hele tiden,Ryggelys henger - posted in Discovery ForuHar montert LED i blinklysene på Tysse hengeren, . LED lys da det er fremtida :) men så har . Vi tilbyr alt innen bil - nettbutikk med dekk, felg, bildeler, bilrekvisita,motorolje,batteriladere, bilbatteri m. LED tilhenger baklys fra Aspöck til billige priser. Multipoint LED er en virkelig god kvalitet lampe og har alle funksjoner.


TilbudNOK27Førpris:NOK29Rabatt - inkl.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Symbolen elektrisch schema

Mose på tak vaskepulver

Mummi genser oppskrift