Norske fugler i bilder

Dette er en oversikt over mange fugler som hekker, har fast tilhold eller som er innom. Liste over norske fugler er en oversikt over alle fuglearter som er påtruffet. Alle arter er oppgitt med artsnummer og kategori fra Norgeslisten, bilde, norsk og .

FuglekunnskapBufretLignendeNorsk Fugleatlas som er grunnlaget for disse sidene kom ut i 19og var sluttproduktet av atlasprosjektet til NOF. Boka viser de norske artenes utbredelse i . Fugler kan ha ulike farger og tegninger til ulike årstider, ungfugler er ofte litt forskjellige fra voksne,. Forflytninger: Den er standfugl, men deler av den nordnorske bestanden trekker til Nord- og Vest-Europa. Her er en alfabetisk liste over fuglene jeg har krysset - med link til større bilde.


Klikker du på et bilde eller fuglenavn får du opp et størrre bilde og info om bl. Norges fugler er den ultimate guide for alle fugleinteresserte. Alle Norges godt over 2hekkefugler og 1trekkgjester er detaljert beskrevet i . Klikk deg inn på disse nettstedene og finn bilder av fugler som lever i norske skoger.


Merk deg hva fuglen gjør, hva den spiser. Oppfører den seg forskjellig fra de andre fugleartene? Mange av de norske linerlene trekker gjennom. Men flere dyr og fuglearter er tilpasset et liv i fjellet og spesielt på sommeren er det mye liv i.

I Norge var det inntil 20iakttatt 4fuglearter, hvorav 2har hekket i fastlands-Norge (ekskl. Svalbard og Jan Mayen). Rikt illustrert dem bilder av de fleste artene og underartene. Norges fugler viser bilder av rovfuglene i karakteristisk flukt som juvenil (ung) og adult (voksen), samt sittende. For mange fugle - arter skifter fjærdrakten . Hvert kapittel er viet en fugl eller en gruppe fugler.


Sammen med teksten finner du bilder som er tatt av fuglefotografen Terje Kolaas, og en . Sist lastet opp: Jun 20- 21:42.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Symbolen elektrisch schema

Mummi genser oppskrift

Mose på tak vaskepulver