Rikstv antenne retning

Vi anbefaler at du alltid bruker en utendørs retningsbestemt UHF-antenne. Den bør stå høyt og fritt, plassert ute, og skal som hovedregel alltid . Bor du ikke i et mørkegrønt område så anbefaler vi stor antenne.

Bruk også kartet for å finne hvilken retning antennen skal peke. Her kan du sjekke din dekning og se hvilken sender du mottar signaler fra. Ofte er antennen årsak til et sviktende TV-mottak hvor lyd- og bildekvalitet varierer. Mange må derfor snu sin gamle antenne i retning av en annen sender.


Er det noen som har erfaring med Riks-TV og krav til antenne? Tenker på denne antennen og denne forsterkeren. Riktig antenne, antenneretning og i noen områder bruk av utendørs signalforsterker, er . LØST# Hjelp til å feilsøke dårlig RiksTV signalinnlegg24.


Stille inn antenne - ByggeBoligbyggebolig. Grunnen til høy signalstyrke hos oss er at signalet reflekteres i sjø og vi får da refleks trolig fra hele fjorden i retning senderen. For å motta tv-signaler fra RiksTV trenger du en UHF-antenne. Jeg hadde selv trøbbel med dette, kjøpte så en aktiv antenne på biltema, slo på dette i tuneren, testet litt forskjellige retninger på antennen, .

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Symbolen elektrisch schema

Mose på tak vaskepulver

Mummi genser oppskrift