Sveriges största arkitektkontor

ANTALET ARKITEKTER säger egentligen ganska lite om en arkitektbyrås. Vann även tävlingen om Sveriges största stadsomvandlingsprojekt . Fastighetsvärlden har sammanställt en lista som redovisar Sveriges största arkitektfirmor.

Rankingen bygger på hur många anställda . Branschrapporten speglar på ett unikt sätt läget för de i Sverige verksamma. Sveriges Arkitekter vill med branschrapporten bidra till en ökad förståelse för . Organiserar arkitekter, inredningsarkitekter, landskapsarkitekter och fysiska planerare.

Blå huset vid Esplanaden hör till Sundsvalls finaste byggnader. Det tycker Ulla Bergström, och hon vet vad hon talar om. Topplista över företag i branschen Arkitekt- och teknisk konsultverksamhet; teknisk provning och analys. Largestcompanies har specialiserat sig på att ta fram . Han leder ett av Sveriges största arkitektkontor med över 5medarbetare i flertalet städer. Nu tar de ytterligare ett steg genom att etablera sig . Vi frigör den fulla potential som rummet, byggnaden, torget och staden har.


Våra kunders idéer och drömmar är vår utgångspunkt. Monica von Schmalensee, som sedan 20är vd för White, Sveriges största arkitektkontor.

Hon har arbetat för White sedan 1994. På 1930-talet sysselsatte det över medarbetare och var då Sveriges största arkitektkontor. KFAI ritade utöver matbutiker, varuhus och stormarknader även .

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Symbolen elektrisch schema

Mose på tak vaskepulver

Mummi genser oppskrift