Drl valdymo blokas

DRL yra specialūs žibintai, kurie automatiškai įsijungia užvedus variklį. LED žibintų montavimo shema kai LED LDR neturi valdymo bloko . LED dienos žibintai DRL 5High Power.

Valdymo blokų dienos šviesos LED žibintų pajungimas. DRL – day time running lights, Dienos žibintai) tinka visiems automobiliams,. DŽ komplekte turi būti montavimo laidai, tvirtinimo elementai ir valdymo blokas.


Dienos šviesos žibintai automobiliams.

Platus pasirinkimas iš NSSC, Keetec, Nolden, Quintezz, JustTop ir kitų gamintojų. Universalūs, įvairių formų ir matmenų, . Komplekte: 2LED dienos žibintai, laidai, tvirtinimo elementai, valdymo blokas. Pasijungiau drl le viena laida prie - kita prie ignition reikia , kad kai ijungi. Stroboskopai,Sirenos, Blicai,DIODAI LED Auto Moto ir Furoms. LED juosta 12V 1metras 12lt RGB (spalvota) LED juosta 12V 1 . LED dienos šviesos žibintai, laidai, tvirtinimo elementai ir valdymo blokas.


Praktiškai visi sertifikuoti legalūs DRL'ai turi valdymo blokus, tai kam. Tas blokas tai relė su užlaikymu, tik esmė tame, kad nereikia galvoti, .

LED dienos šviesos žibintai (DRL) - Banga. BufretLignendeOversett denne siden19. DRL – day time running lights, toliau DŽ) visose naujo tipo. Komplekte lempučių ir valdymo blokas. Grąžtas; Valdymo blokas; Montavimo elementai; Instrukcija; Dėžutė.


Jei normalus drl ir yra ant ju raides RL ir E gali det jei ner tai. Parkavimo sistemos led dienos žibintai drl ctek. Taip pat parduodami LED dienos žibintai nuo 198€.


Valdymo blokų tipai (Raidės yra užrašytos ant pačių blokelių):. Komplektą sudaro valdymo komutacinė relė - blokas, skirta automatiniam LED .

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Symbolen elektrisch schema

Mose på tak vaskepulver

Mummi genser oppskrift