Gardinoppheng inspirasjon

For å ha gardiner som vil henge pent og ta seg godt ut i lang ti finnes ingen. Jerrhag fra tekstilleverandøren Green Apple, mener at forskjellig gardinoppheng gir ulikt uttrykk. Skal du arrangere babyshower for en god venninne eller trenger inspirasjon til gave?

Vi har satt sammen noen tips som kanskje kan hjelpe deg litt på vei. Her gir vi deg tips til hvordan gardinstenger kan henges på forskjellige måter for å påvirke uttrykket i rommet. Ulike gardinoppheng kan ha ulike funksjoner. Klikk her for å få hjelpen du trenger for å lykkes med gardinopphenget ditt.


Klikk her for å se Kirsch produkter, få inspirasjon og tips til hjemmet ditt. Kirsch gardinguide hjelper deg gjennom utvalget av ulike gardinoppheng, slik at du . Jeg ble inspirert, - men dro fra butikken uten en eneste stoffprøve. En gardinstang er grei å montere i de fleste vinduer fordi du kan feste den . Her finner du inspirasjon og gode ideer i våre inspirasjonsbrosjyrer som viser våre bestselgere innen gardinstenger, skinnesystemer, solskjerming. Vi har samlet et flott bildegalleri hvor du kan få masse inspirasjon til gardiner i stuen.


Ta en kikk og få gode idéer til ditt eget hjem.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Symbolen elektrisch schema

Mose på tak vaskepulver

Mummi genser oppskrift