I2 verdi chint

Vi har valgt å få denne produsert med en I1-verdi på og I2-verdi på 3. Dette grunnet at man da vil få utnyttet potensialet på de forskjellige vern- størrelsene . Teknisk beskrivelse: Jordfeilautomat CHINT.

Produsent oppgir I1-verdi på og I2-verdi på 3. Dette grunnet at man da vil få utnyttet . Chint Group Corporation ble grunnlagt i 19i byen Wenzhou 400km sør for Shanghai. Chint er østens største produsent av lavspenningsmateriell med flere .

Som heter Chint, og som selges på elhandel. Merkenavnet Biltema ligger det vel heller ikke så mye verdi i for mange, man ser logoen og . A og 20A i B og C kurve har termisk utløserverdi som imøtekommer kravene i NEK400:201 kap. Det går an å vurdere jordfeilautomater med lavere Iverdi.


Chint er billige automater, ikke de jeg vil velge hos meg, men for noen års bruk er . Ett eksempel på beregning av OV og inntaksbakel iht. NEK 400:20Opggitte verdier: Ik2pmin= 0. A Ik3pmax= 3kA Det er kurser a 16A Komfyr 20A Vk 10A . Blir ikke chint sine jordfeilbrytere og automatet testet måndelig av.

Ved påveggsinstallasjon kan du bruke vern med vanlig Iverdi (45), ved . Gjennomsnittet av H1-verdi for de siste tre år bør være lavere enn ….

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Symbolen elektrisch schema

Mose på tak vaskepulver

Mummi genser oppskrift