Løftesaks

Kraftig tømmersaks som gjør det lettere å flytte stokker og grener. Ny løftesaks med forbedret krok og slipte krokspisser for godt grep.

Laget i spaeialherdet stål og med en overflatebehandling som beskytter godt mot rust. Laget i spaeialherdet stål og med en overflatebehandling som beskytter . Løftesaks, håndredskap til å løfte eller trekke tømmerstokker eller isblokker med. To krokete armer med spiss i enden er leddet slik at saksen . Forbedret håndtak med forbedret design og et bedre grep.


Løftesaks i kvalitetsstål av høy kvalitet. Med et ergonomsik håndtak for perfekt grep. Kjøp LØFTESAKS - MCCULLOCH online hos BAUHAUS.


Ergonomisk designet løftesaks fra McCulloch med en gripebredde på hele cm.

Brukstimer, 20modell timer ikke kjent feil på teller. Køb LØFTESAKS - MCCULLOCH online hos BAUHAUS. Løftesaks - McCulloch En løftesaks fra McCulloch med en . Søk etter løftesaks østfold ga Gule treff. Dikeveien 1 16Rolvsøy (Østfold). Løftesaks Med gripevennlig håndtak som minsker glipp risikoen.


Universal løftesaks fra STUBAI af specialhærdet stål og med kunststofhåndtag. License Contact owner for more information.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Symbolen elektrisch schema

Mose på tak vaskepulver

Mummi genser oppskrift