Bygge gjringsskap

Jeg har bygget om et Coca cola skap til gjæringsskap. Gjæringsskap - tips til utstyrinnlegg4. DYI Gjæringsskap - kan noen lage en guide?

Gjæringsskap - tips og veiledninginnlegg18. Gjæringsskap med proff temperaturkontroll!

Gjæringsskap med 100w varmelement \u20Bryggerstupet,rh:bryggerstupet. Rapporter et annet bildeRapporter det støtende bildet. Da er gjæringsskapet klart og vi kan brygge pils og juleøl hele året! Hittil har vi vært delvis prisgitt temperaturen i kjelleren når vi har valgt . Vi bestemte oss derfor å bygge et (kj)øleskap.


Normalt sett så vil de fleste kjøleskap holde en lavere temperatur enn det vi er ute etter, så da må . Har en eldre fryser som skal tas i bruk for lagring av fat og flasker, og eventuelt bygges ut til kegerator etter hvert. Så – som nevt i et tidligere innlegg har jeg bygget en provisorisk temperaturkontroll for gjæringsskapet mitt. Et alternativ er kanskje å bygge om en termostat fra Clas Olson?

Det kunne ha vært en rimelig løsning, men har dessverre ikke kunnskapene . Sammen med en koblingsboks fra Jula og et par enkle stikk-kontakter fra Elko så blir det en super temperatur kontroller til gjæringsskap.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Symbolen elektrisch schema

Mose på tak vaskepulver

Mummi genser oppskrift