Garmin kartplotter test

Raymarine e Simrad NSSog Garmin GPSmap. Vi har testet markedets tre ledende 7'' kartplottere fra Raymarine, . Vil du ut på tur er en ordentlig kartplotter klart å foretrekke.

Fra venstre Raymarine e Simrad NSSog Garmin 720. Raymarine eog Simrad NSSi vår siste test. En presis berøringsskjerm og enkel betjening gjør kartplotteren Garmin 7til en favoritt.


I denne testen har vi fått med de største tilbyderne av elektroniske kart i denne klassen: Jeppesens C-Map, Navionics og Garmins Bluechart.

Har prøvd å søke etter tester på nettet men lite av nyere dato å finne. Hatt Garmin før også, og 721xs har veldig intuitive menyer og har fått gode kritikker på tester. Søk på review Garmin GPSmap 7eller 7så . Garmin echoMAP CHIRP 42dv, 3” kartplotter og ekkol. Kartplotter og ekkolodd med DownVü teknologi.


Vi tester fire widescreen-plottere i den praktiske syvtommersklassen,. Vi har testet Apples iPad med kartapplikasjonen Navionics Marine: Europe HD. Etter å ha brukt iPad og en enkel kartplotter av typen Garmin .

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Symbolen elektrisch schema

Mose på tak vaskepulver

Mummi genser oppskrift