Kjlebag 12v 230v

Bestill på nett og hent i en av våre butikker. Outwell ECOcool Grå Liter kjøleboks til 12V og 230V. Outwell Cormorant er en isolert kjølebag produsert fra kvalitetsmaterialer i et praktisk og funksjonelt .

Her presenterer vi et utvalg av kjølebokser og kjølebager i forskjellige størrelser og modeller. Noen egner seg aller best til bruk ute i hagen eller på grillfesten, . En kjøleboks som holder mat og drikke kald kan være din beste venn på glovarme sommerdager. Kjøleboks liter som kan brukes hjemme og i bilen; 220-240V hjemme, 12V i bilen - kontakt medfølger for begge bruksmuligheter; Med både kjøle- og .

Dometic 91052028Dometic Combicool RC 12EGP 12V, 230V og Gass portabel kjøleboks. Les tester og omtaler før du skal kjøpe på nett. Boksen har plass til tolitersflasker og . En kompakt og effektiv kjøleboks for gass, 12V eller 230V. Bruk propan ute, 12V i bilen og propan eller 230V på hytta og hjemme.


Skal på dagers motorsykkelløp snart, og trenger nok en ny kjøleboks slik at jeg får ett par kalde øl på . Kjøleboks for bil, båt eller campingvogn. Rommer liter; 12V + 230V adapter; Holder °C lavere enn omgivende temperatur. Perfekt kjøleboks for turen, båten, campingvognen eller de lange bilturene.

Den går på både volt og 2volt slik at du kan bruke . Sammenlign tilbud på Kjøleboks 12v 230v i kategorien Diverse produkter fra en rekke nettbutikker samlet på ett ste og spar penger på ditt kjøp av Diverse . Kjøleboks CB-20L - Bærehåndtak, kjøler 15-grader, 12V og 230V strømsystem. Kjøleboks Dometic fryseboks med kompressor CFX-Kjoslash;leboks Dometic. Forhandler for Willys jeep deler, Banner batteri, Castrol oljer, Båtutstyr, Friluftutstyr, campingv.


Kjøleboks til bilen, båten eller campingsvognen. Kjøler ned til -° C under omgivelsestemperatur. Adapter til kjøleboks Adapter til 12V kjøleboks eller andre produkter som bruker 12V sigarettenner som strømkilde. Meget prisgunstig passiv kjøleboks med god kjøleevne. Vi har nå Kjøleboks 12v 230v fra Finn.


Denne kjøleboksen 12v er en stor og rommelig kjøleboks og har et volum på hele 21. Supereffektiv, kjøler ned til 33°C under omgivelsestemperatur.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Symbolen elektrisch schema

Mose på tak vaskepulver

Mummi genser oppskrift