Mose på tak vaskepulver

Mange opplever at det gror godt med mose på taket. Fjern mosen effektivt og på mest mulig skånsom måte. Kjøp billig vaskepulver, strø utover før meldt regnvær.

Jeg har betongpanner fra sent 70-tallet ca. På disse gror det en del mose på den ene siden av huset (der det er minst vindtrykk). I de fleste tilfeller er mose på taket bare et estetisk problem.


I noen tilfeller kan mosen gi gode vekstvilkår for andre planter som frør seg selv - og . Hustak belagt med ru takstein eller shingel gir ofte grobunn for mose! Avrenning fra en ny smart skinne montert på toppen av mønet vil . Mose irriterer mange med hus og hage. Men takmosen kan knekkes på flere måter. Har du et tak som det stadig drysser blader, barnåler eller andre organiske stoffer over? Da har du ganske sikkert også en del mose på taket, . Tintus skrev: Vi har et gammelt hus med eternitt-tak.


Det har kommet en god del mose på taket. Noen gode råd for å få fjernet dette?

Et annet tips jeg har fått med meg er å drysse vaskepulver på begge sider av takryggen - dette skal virke forebyggende og bekjempe mose- og . Går det an å fjerne mosen på taket uten å måtte klatre opp? Rengjøringsmiddelet Tak GTI lover deg nettopp dette.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Symbolen elektrisch schema

Mummi genser oppskrift