Mummitrollet episoder norsk

Alle episodene av mummitrollet er i denne spillelisten. Merk at enkelte videoer kan være engelske, men fleste parten er norske. Mūmin Ikka, norsk: Hyggelig Mummifamilie, bedre kjent som Mummitrollet) er en. Ifølge norsk , består serien I Mummidalen, som gikk på. Denne episoden ble også bannlyst i Finlan Mummi seriens hjemland.


Mummitrollet – på C More ser du film, sport og serier i verdensklasse. Episode 2: Grevinnens cocktailparty (Norsk tale).

Side 2- Banlyst mummitrollet episode Film. Episode Number, Episode Name, Originally Aire Image. Mummitrollet og den lille dragen, 1990-12-06. Serien ble første gang sendt på norsk tv i juni 1992.


Episode 1: Vår i Mummidalen; Episode 2: Trollmannens hatt; Episode 3: Båten på stranden; Episode 4: . Er så synd at det skal være så vanskelig å få tak i episoder, er et par som ligger ute som er rippet rett fra VHS på TV'en med norsk, men jeg . Har sett henne i en film med tre episoder. Tror den heter forlovelseringen eller noe i den duren. De har iallefall konkurranse på stranden om .

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Symbolen elektrisch schema

Mose på tak vaskepulver

Mummi genser oppskrift