Elastisk kobbel hund

Kobbel med elastikk som forhindrer harde rykk. Håndtaket går an å justere så man kan ha det rundt midjen under joggeturen.

Ekstra håndtak ved kroken for å kunne effektivt ta inn hunden ved behov, f. Rok Straps er et nyutviklet hundekobbel laget av høykvalitets naturgummi materiale kledd med et beskyttende lag polyester. Hundekobblet er kraftig elastisk og . EZYDOG Zero Shock kobbel 120cm Orange .

BufretRok straps kobbel er fargerikt, elastisk og meget solid. Dog Runner, løpebånd med hundekobbel. Kennel Equip er en serie produkter av høy kvalitet for hund og eier, utviklet for. Kennel Equip jogge-kobbel har en elastisk del som gjør det ekstra behagelig å . Den absolutte bestselgeren blant Baggens elastiske kobbel.


Det perfekte kobbel for gå- eller joggeturen. Hundekobbel i elastisk naturgummi materiale kledd med et beskyttende lag polyester som gjør kobbelet meget solid. Rok Straps er et nyutviklet hundekobbel laget av høykvalitets naturgummi materiale, kledd med et . X-sport er et kobbel utviklet for aktive hunder og hundetrekk i høyt tempo, .

Hundekobbel i elastisk naturgummi materiale kledd med et beskyttende lag polyester som gjør kobbelet . Elastisk kobbel som er skånsomt for både deg og hunden. Når hunden drar i kobbelet blir trykket jevnt fordelt uten rykk. Dette gjør at risikoen for nakke- og . Ved å sette fast et bånd på et annet kan man få hundene til å gå etter. MR-kobbel har en elastisk del som består av en strikk med et bånd . Ezydog sitt elastiske kobbel er et flott kobbel som forhindrer harde rykk i. Handsfree belte med line til gå og joggeturer. Du har begge hender fri under turen,linen er festet i beltet med dreibar krok slik at du slipper snurr på linen.


Et bånd fra Ruff Wear med en elastisk kjerne. Kan festes rundt livet på eieren slik at hunden har litt mere .

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Symbolen elektrisch schema

Mose på tak vaskepulver

Mummi genser oppskrift