Fugleguide app android

Gyldendals store fugleguide av Lars Svensson, Killian Mullarney og Dan Zetterström, er anerkjent som standardhåndboken over fugler i Europa. Gyldendals fugleguide fås ikke på android av en eller annen grunn. Finnes det noen gode fugleguider for Android?

Fuglevennen - Din naturkontakt - Spør en ornitolog27. BufretLignendeOversett denne siden31. Hvis du - eller andre som læser med - ikke er begrænset til Apples udvalg af apps så er Aviasoft Nature Explorer - se linket HER til Android et . Her har du alle Danmarks fugle lige ved hånden, så du let kan finde ud af, hvilke fugl du har i haven eller ser på skovturen.

Du kan tillige høre, hvordan fuglens . Danske Apps: Fugleguiden - Fugleguiden er den ultimative guide til den fugleinteresserede. Alle Danmarks godt 2ynglefugle og. Fugleguiden er den ultimative guide til den fugleinteresserede.


Alle Danmarks godt 2ynglefugle og 1trækgæster er detaljeret beskrevet . Hør også fuglenes sang, se deres udbredelse på et kort og få et minikursus i fuglekikning. Fugleguiden koster kroner i App Store. Bilder og fuglesang til app - postet i FugleforuHeisann godtfolk.


Se redaktionens favorit-apps til Android her.

Appen identificerer fuglen ved hjælp af akustisk genkendelse.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Symbolen elektrisch schema

Mose på tak vaskepulver

Mummi genser oppskrift