Paradoks kryssord

Godt oppslagsverk for kryssordløsere. Se i vår kryssordbok med mange hundre tusen synonymer. Her får du all den hjelpen du trenger.

Kryssordkongen fant mulige svar til kryssordhintet paradoks. Søk blandt mange hint og løsningsforslag på kryssordkongen. Kryssordkongen fant mulige svarkombinarsjoner til kryssordet paradoks.


Sjekk din definisjon, noe som betyr med våre engelske ordbøker.

PARADOKS er et substantiv på bokstaver som er godkjent i Scrabble, Wordfeud og andre ordspill. Ordbok engelsk, tysk, dansk, spansk, fransk, italiensk, russisk, hviterussiske, estisk, ungarsk, litauisk, slovakisk, ukrainsk, . Paradoks på engelsk - oversettelse fra norsk til engelsk. Det er hva som kalles Zenons paradoks.


Det hersker et usynlighetens paradoks over oversetteriet. En oversettelse må være både synlig og usynlig. Det er ikke til å komme fra at en oversettelse som . Har man koteletter som jeg kan steike sjøl, med ingefær og Lee Perrins Worch.


Et paradoks er det at solide A- og B-stolper i bilene ikke er der bare for å holde oppe taket, men for å bidra til et stivt karosseri og.

Bjørkøy ved Hemne og Snill- fjord lensmannskontor som . For eksempel er det et paradoks at storsamfun- net har bygd T-bane vestover til Bærum som ikke holder tritt med boligbyggingen, og i hvert fall . Hvis man leser intellektuelle greske filosofer så får man det inntrykket at de har røyket noe rart. Med Norges innlemmelse i EUs finanstilsyn blir tematikken i Det norske paradoks ytterligere aktualisert (Illustrasjon: Universitetsforlaget).

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Symbolen elektrisch schema

Mose på tak vaskepulver

Mummi genser oppskrift