Telekommunikasjonsmontør fagprøve

Fagprøve telekommunikasjonsmontørfaget - posted in Annen utdanning: Hei, Jeg har søkt på dette forumet om det er noen som har noen tips . Eksempel-fagprove-Dokumentasjonsdel-Telekomfaget. Avik mellom planlegging og gjennomføring.

Fagprøve i Telekommunikasjonsmontørfaget – Dokumentasjonsdel av Ketil Wikdahl . Fagprøve telekommunikasjon Diskusjon. Disse retningslinjene skal legges til grunn for organisering, gjennomføring og vurdering av fagprøve i telekommunikasjonsmontørfaget. Kravet til fagprøven er bredere og mer sammensatt enn før og det gjør at det er.

Kulde og varmepumpe montørfaget og Telekommunikasjonsmontørfaget. Som telekommunikasjonsmontør kan du få jobb i offentlige og private telekommunikasjons- og telematikkbedrifter. Sentrale arbeidsområder for telekommunikasjonsmontørfaget er planlegging,.


Når fagprøven er avlagt, er du sikret jobb! En telekommunikasjonsmontør (telemontør) jobber med installasjon, drift og vedlikehold av telenett, kabelnett, satellittsamband og datanett. Som telekommunikasjonsmontør installerer, drifter og vedlikeholder du telenett, kabelnett, satellittsamband og datanett.


Bestått fagprøve telekommunikasjonsmontør. Bestått fagprøve elektriker med tilleggsopplæring i svakstrømsmontasje.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Symbolen elektrisch schema

Mose på tak vaskepulver

Mummi genser oppskrift