Trekksele hund

Sitter også så thight på hunden at du kan slippe hunden uten store farer for at den kommer. Nomeselen (X-back), også kalt sledehundsele, er en meget god sele for arbeid i line. Denne selen passer til den rektangulære, slanke hunden. BufretLignendeHer finner du trekkseler også kalt nomesele som brukes av profesjonelle hundekjørere og Jægerens trekksele.


Alle selene er av beste kvalitet for å gjøre trekk . Bruker du hunden mye til jakt og lek, er det viktig å ha en sele som er tilpasset dette. Da kan en trekksele være riktig valg til din hund.

Hurtta, Non-stop, dogwear, y-sele, nomesele, sykkelsele, tursele, trekksele, kløv,. Felleskjøpet nettbutikk - Jægerens trekksele universal, 15-kg. Startsiden $ Kjæledyr $ Hund $ Utstyr til hund $ Jægerens trekksele universal, 15-kg.


Det er også en fordel med en god trekksele, som sitter riktig og godt på hunden, og som ikke gnager. Jægerens kombisele er en god og robust sele, tilpasset . Vi må skille mellom trekkseler og gå- og mosjonsseler. Alle seler som har ringen langt fremme på ryggen er ikke en trekksele, forklarer Jan Reinertsen eier av . Gir optimal bevegelsesfrihet, kraftutnyttelse og godt med lufttilførsel i lungene under belastning.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Symbolen elektrisch schema

Mose på tak vaskepulver

Mummi genser oppskrift