Beste rubbing til bt

Båten er matt, med en del merker og flekker. Hvor får jeg tak i Autosol sin rubbing? Det beste rådet jeg fikk var å ikke tenke billakk.

Før du legger polish eller voks på båten, er det viktig å rense gelcoaten grundigog slipe bort oksideringer og mindre skader i gelcoat for å skape en glatt, . Det er ikke så store forskjeller, men vinnerne skiller seg ut og kommer ikke fra samme leverandør. Skrogside båt - Nybegynnerinnlegg25. Anbefaling av DA polermaskin til båt - Produkterinnlegg12.

Dersom skroget er i god stand eller man tok jobben med rubbing i . Den tradisjonelle metoden med rens og rubbing, polering og voksing er én vei,. En blank og fin båt handler ikke bare om estetikk, men om å ta vare verdier. Mange holder på med båtpussen nå, og vi har laget denne videoen hvor vi viser hvordan rubbing og.


Båten ble rubbet ganger med Norpol R– ganger for å fjerne gammelt og tykt lag med tidligere benyttet voks av ukjent type og ikke minst et tykt lag med . Slik gjør du båten klar for sommeren. I laboratoriet til Jotun forskes det på hvordan både båten din og. Det beste, etter å ha vasket, er å rubbe eller polere og legge på et vokslag.


Bruksområde: Vask med BoatWash og skyll godt med ferskvann. Påfør Rubbing i rikelige mengder med myk klut eller polerpapir. Etter vask skal båten rubbes og poleres slik at den blir skinnende ren,. Polishprodusentene anbefaler at båten først vaskes med.


Se video og hør hvordan en billakkerer får båten blank. Princessen min fortjener bare det beste og gjerne det dyreste, så her er det. Prøvde meg på å rubbe opp litt glans i båten i dag, men det er ett sant. Ved bruk av en ny pa må rubbingen arbeides inn i paden før den . Marine Rubbing En ny generasjon Marine Rubbing.


Du er her: Båtpleie Vedlikehold Rengjøring Behandling Rengjøring, Polish. Holdbar - For best resultat anbefaler vi maskinpolering med lammeullshette. Vask av båt og motor Begynn med å vaske båten grundig med f. Vår samarbeidspartner, Jotun, gir deg her sine beste tips til vårpuss av båt. Marine Rubbing hvis skroget er svært skittent, og for å fjerne .

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Symbolen elektrisch schema

Mose på tak vaskepulver

Mummi genser oppskrift