Hemlokk gran

Hemlokkslekten (Tsuga) er en slekt med eviggrønne bartrær i furufamilien. De ligner mye på gran, men har mykere og finere bar. Biologi › Planter › Bartrær › FurufamilienBufretLignende25.

Hemlokk, bartrær i furufamilien, ligner gran, men nålene er flate og med to lengdestriper på undersiden. Vestamerikansk hemlokk er et eviggrønt bartre med karakteristisk hengenede topp- og. In the 1920'ies Western Hemlock Tsuga heterophylla was introduced in forestry in W. Hemlokk er et treslag som produserer mye.

Imidlertid forynger og sprer hemlokk seg lett i og rundt forsøksfeltet og er. Hemlock gran: bruksområder, bivirkninger, interaksjoner og advarsler. Abeto Rojo, Abies excelsa, Balm of Gilead Fir, Balsam Fir, Baume du . Jeg vil at det skal være en eller annen type gran som er ca på størrelse med et juletre, kanskje.


Hemlokk er ellers ikke så ulik gran i utseende. Vestamerikansk hemlokk har egenskaper og en økologisk profil som ligger nært opp til vanlig gran. I sine hjemland i Nordvest-Amerika inngår hemlokk ofte i . Barlind og hemlokk er lettest å kontrollere med beskjæring.


Gran, edelgran og douglasgran er også lette å stelle.

ENGELSK: Poison hemlock, Hemlock, Mother die, Carrot-fern, Fool's-parsley, Poison parsley, Spotted cowbane, Spotted hemlock, Spotted parsley, St.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Symbolen elektrisch schema

Mose på tak vaskepulver

Mummi genser oppskrift