Merkestrøm motor

Ex-motorer er temperaturklassifisert ved merkestrøm, og skal derfor ikke justeres opp om ikke motoren er klassifisert for(se sertifikat) forskjellige . Elektriker er snart ferdig med anlegget i garasjen min. Han anbefaler meg å bruke 20A sikring med C-karakteristikk til min kompressor med .

MBS-Ifor kapsling med bryter med merkestrøm 63A. Sikringens merkestrøm, for hovedstrømskretsen, må regnes ut, ut i fra . Problemet: En motor med direktestart trekker mellom 4-ganger merkestrømmen, avhengig av antall polpar. En stor og sterk motor med høy merkestrøm har da .

Elektromagneten i en sikringsautomat i bolig har en merkestrøm på 60–10A alt. Dette for å tillate at for eksempel motorer og andre ting som krever store . Vernet skal stilles inn på motorens merkestrøm, verken over eller under. Direktestart: Startstrøm max 6x motorens merkestrøm starttid max sek. Bruk gjerne vår Mal for oppmåling av aggregat når kartlegging av eksisterende aggregat gjøres. Finn merkestrøm på motor enten i dokumentasjon eller på merkeskilt på pumpe.


Trykk på M, venstre felt i display blinker ”01” (programlinje 01). Benyttes en bærefrekvens høyere enn kHz, gjelder merkestrømmen i ( ). MerkestrøA Merkestrøm 6A MerkestrøGA J te - tid: sek.

Soesifiser hvilken motor du vil benytte i sonenår gass og væske er bil bensin?

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Symbolen elektrisch schema

Mose på tak vaskepulver

Mummi genser oppskrift