Pris ventilasjonsanlegg enebolig

Komplett ventilasjons anlegg med varmepumpe ferdig montert ! I dag er det påbudt og installere ventilasjons anlegg ved oppføring av ny bolig,. Prisen for et komplett balansert ventilasjonsanlegg avhenger av boligens størrelse. Pristilbud - Balansert ventilasjon sentralstøvsuger fra Flexit.


Min enebolig er på omtrent samme størrelse som din hoveddel. Alle som har ny bolig har ikke noe valg, men av dere som har installert ventilasjon i eldre. Men personlig synes jeg ikke det forsvarer prisen.

Jeg har fått et pristilbud på balansert ventilasjon til bolig med hybel. Syns i utgangspunktet at prisen var i overkant høy. Da blir balansert ventilasjon med varmegjenvinning viktig for å spare. Det er så lite å spare på å etterisolere resten at det ikke er verdt prisen.


Problemet er bare at det å ettermontere balansert ventilasjon i en eksisterende bolig er svært omfattende og ofte veldig kostbart. Vi har nå fått tilbud om å legge inn balansert ventilasjon i huset til ca 120. Kan hende prisen var høy fordi du ettermonterer det.


Balansert ventilasjon med mer enn varmegjenvinning blir installert. Det betyr at den friske luften som trekkes inn henter varme fra den .

HjemVentilasjon BalansertHeru - boligHERU S. Sist oppdatert: søndag, mars 2003:18. Kontrollert mekanisk ventilasjon med varmegjenvinning sørger det beste inneklimaet med det lavt energitapet. Flytter du inn i helt ny bolig vil inneklima forhåpentligvis ha vært et tema hos utbygger. Det kan være på grunn av gammelt anlegg med naturlig ventilasjon eller mekanisk avtrekk.


Smart Ventilasjon AS gjennomførte jobben på en profesjonell måte. Gjorde jobben raskt, til avtalt tid og pris. Når bør ventilasjonen i min bolig renses? Slik kan man legge balansert ventilasjon med varmegjenvinning i boliger med kaldt loft.


Ta kontakt for å få uforpliktende pris på service av ditt ventilasjonsanlegg.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Symbolen elektrisch schema

Mose på tak vaskepulver

Mummi genser oppskrift