Strømkrets

En elektrisk krets er sammensatt av elektriske komponenter som koples sammen ved hjelp av elektriske ledere slik at en elektrisk strøm kan flyte gjennom den . Krets er et uttrykk som beskriver en sirkel, som i utgangspunktet har til hensikt å ta vare på, verne om eller beskytte noe eller noen. En integrert krets er en elektronisk krets som består av flere elementer som er plassert på samme halvlederkrystall.

Antallet elektroniske elementer kan variere . Denne animasjonen viser noen viktige ting om strømkretser og lyspærer. Elektriske komponenter er betegnelsen på de grunnleggende bestanddelene i en elektrisk krets. En elektrisk krets hvor alle ledningene henger sammen og eventuelle brytere .

File:Ohm 27s_Law_with_Voltage_source_ru. Elektriske strømkretser- transportbånd for energi. Hvilke koblinger gir elektrisk strøm. Parallellkobling kontra seriekobling.


SELV kretser skal ikke tilkobles jord og skal holdes atskilt fra spenningsførende deler og beskyttelsesledere tilhørende andre strømkretser. Du kan også legge til en definisjon av Krets selv. For at det skal være sluttet strømkrets må det være sammenkobling mellom minuspolen og plusspolen.


Ved oksidasjonsprosessen ved anoden frigis elektroner som så flyter til den ytre krets til katoden, motsatt av positiv strømretning. Fordelen ved dette er at man alltid har en hel strømkrets uansett hvordan man setter opp banen (ingen polvending i sløyfer etc.) og et meget .

Hva er forskjellen på strømkretsen i figur 2. Hvordan - Forklare begrepet kortslutning og vite hvordan en sikring fungerer. Forklar at vi har laget en sluttet krets fordi kroppene våre leder strøm. Strøm går gjennom en leder, og således må strømkretsen brytes og kobles gjennom multimeteret. På samme måte som for spenning finnes det .

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Symbolen elektrisch schema

Mose på tak vaskepulver

Mummi genser oppskrift