Vifte oppå vedovn

Ecofan krever ingen montering eller forberedelser. Det er bare å sette den rett oppå vedovnen din og deretter vil den sørge for å fordele varmen jevnt i rommet . Ansluts ovnsvifte effektiviserer vedovnens oppvarming gjennom å sirkulere den varme.

Viften plasseres oppå ovnen og varmes opp via fotens kontakt med . Ecofan har vært særdeles nyttig både inne og ute på verandaen(oppå gassbrenner). Også i tilstøtende rom som ellers er litt kaldere, har det god effekt når viften rettes mot. Vi har testet den på vedovn, både her hjemme og i hytta på fjellet.

Hei, vi har vært på nettet og sett på ei webside der det var ei vifte til å sette opppå vedovn og som, når ovnen ble varm, starta å snurre og fordele varmen rundt i . Jeg har nettopp installert vedovn med stålpipe og har sett slike vifter man. Eller i det minste solgt slike vifter til å sette fra seg oppå ovnene? Jeg har lest i noen blader om en vifte som kan settes på toppen av vedovnen for å fordele varmen bedre ut i rommet. Fordelingsvifte på vedovn uten strøm. Er det noen som vet vor en kan få kjøpt en vifte som en setter direkte oppå vedovnen for og få en bedre . Ecofan 82-blads vifte,liten type, modell 81 kr.


Fordeler varmen på arealer inntil 25-m2. Ecofan 8, 2-blads vifte, stor type, modell 8kr.

Vennligst, endre sorteringsmåte hvis du får ingen resultater.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Symbolen elektrisch schema

Mose på tak vaskepulver

Mummi genser oppskrift