Dørpumpe pris

Profesjonell dørpumpe med høy kvalitet. Finish: Silver(005) Kan brukes til dører.

Finish: Eloksert eller børstet stål CE-merket. Justerbar lukkehastighet og endeslagshastighet. En praktisk og smart hjelp som enkelt monteres på veggen og døren.

Passer til både høyre- og venstrehengte dører, utstyrt med to regulerbare ventiler for ut- og . Dorma monteringsplate for TS-sølv. For dører med dørbredde 850-14mm og vekt 40-1kg. Dorma TS-er en elegant og pålitelig dørlukker med glideskinne. I likhet med TS-er denne modellen både rask og enkel å montere, og passer på alle våre . Se vores udvalg af Dørpumper - Der er varer at vælge imellem - Besøg Lavpris-laase. Aps og find et stort udvalg af varer til konkurrencedygtige priser.


Tiår med erfaringer har blitt brukt i utviklingen av DORMA TS dørlukker. Resultatet er en brukervennlig og allsidig dørlukker Den kan justeres til å passe . Siden dette er en branndør må dørpumpen være garantert driftstålig og ha. Uansett så er riktig montering det viktigste på en dørpumpe. Har montert en sånn i borettslaget jeg bor i, imponerende lav pris. Jeg har utadslående dør, og ønsker å montere dørpumpa på innsiden.


Dører som ønskes selvlukkende, utstyres med dørlukker (også kalt dørpumpe), eller Dørautomatikk (eget produktområde). Dørlukker testet ifølge EN 1154; Standardfarger: sølv, hvit; Spesialfarger: RAL-farger; Leveres med: monteringsskruer.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Symbolen elektrisch schema

Mose på tak vaskepulver

Mummi genser oppskrift