Instruks for gravearbeider p det kommunale

Instruks for gravearbeider på det kommunale veinettet i Oslo. Graving i veier og gater medfører ulemper for trafikanter, gående, syklende, . Instruks for gravearbeider på det kommunale veinettet i Alstahaug kommune.

Graving i veier og gater medfører ulemper for trafikanter, . Gate- og veiutforming for Oslo kommune (PDF 2MB). Grave - Instruks for gravearbeid på det kommunale veinettet (PDF 588KB). Instruks for gravearbeider i Region sør.

Graving i veger og gater medfører ulemper for trafikanter, gående, syklende, . Eiker Kommune, instruks for graving og annet arbeid i kommunal vei- og gategrunn. Eiker kommune, Vei og park er i denne instruks kalt veiholder. Instruks for graving i Jevnaker kommune.


C:\Users\lafl\AppData\Local\Microsoft\Windows\Temporary Internet. Retningslinjer for gravearbeider på det kommunale veinettet i Stjørdal kommune. Graving i veger og gater medfører ulemper for trafikanter, . Denne instruks gjelder for graving i kommunal veg- og gategrunn som er åpen for alminnelig ferdsel.

Reglene gjelder graving i kommunale vegområder og . INSTRUKS FOR GRAVING I KONGSBERG KOMMUNES. Graving på: Offentlige trafikkarealer og kommunal grunn. Administrative og tekniske bestemmelser. Retningslinjer for graving i alle kommunale arealer. Instruksen vil også redusere skader som påføres det kommunale veinettet i forbindelse med gravearbeider.


Det er punkt fem i instruksen som omtaler trepleierens rolle. Bymiljøetaten setter som krav at det ved gravearbeider innenfor treets dryppsone . Ansvar for vedlikehold av graveinstruksen for det kommunale veinettet i Oslo; Ansvar for vedlikehold av graveinstruks for parker og friområder i Oslo. Kontroll av gravearbeider samt byggetiltak i regi av private og offentlige utbyggere . Reglene gjelder for graving i eller nær det kommunale vei- og. Videre må søker følge de til enhver tid gjeldene instrukser og regler fra andre . Entreprenører som ønsker å utføre gravearbeider på Oslo Havn sine arealer, må. Januar 199 gjelder for Oslo kommune.


Regler for graving i kommunale veier, parker og friområder. Reglene erstatter tidligere Graveinstruks som ble vedtatt av Hovedutvalget for teknisk sektor 1992.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Symbolen elektrisch schema

Mose på tak vaskepulver

Mummi genser oppskrift