Nasjonalt id kort 2016

ID-KORT: Nasjonalt ID-kort, her i et tidligere forslag til design, skal etter planen utstedes ved de første passkontorene ved utgangen av 2016. NASJONALE ID-KORT BLIR MER FORSINKET: Det er fem år siden de. Siste måldato var november 201 med en mer realistisk forventning . Regjeringen har besluttet at politiet skal utstede elektronisk ID (eID) når det nasjonale ID-kortet kommer i 2017.


Slik skal det nasjonale ID-kortet se ut når det . ID på nasjonalt ID-kort vil få like høy sikkerhet som pass, og kan brukes til digitale tjenester i offentlige og private . Fra nyttår 201 vil et nytt nasjonalt ID-kort erstatte passet ditt på reise innenfor Schengen og i Europa. I noen lan slik som Spania, Italia og Hellas, er det krav om at alle borgere må bære nasjonale ID-kort eller pass overalt, hvilket også gjelder utenlandske . Regjeringen fremmet fredag et lovforslag som skal sikre innføring av nasjonale ID-kort som vil kunne erstatte passet på reise innenfor . Allerede 20bestemte norske myndigheter at norske borgere skal kunne få et nasjonal ID-kort som kan brukes istedet for pass innen . Etter gjentatte forsinkelser har politiet endelig satt en dato for når de nye passene og nasjonale ID-kortene skal tas i bruk.

ID-kortet skal inneholde samme opplysningene som et pass. Men fra nyttår 20vil et nytt nasjonalt ID-kort erstatte passet ditt på reise innenfor Schengen og i . Nasjonalt ID-kort kommer visst ikke før 20eller 2017. Deltok i Norske talenter med tvilsom identitet. Norske statsborgere som fyller vilkårene i loven, har etter søknad rett til å få nasjonalt ID-kort med funksjonalitet som gyldig reisedokument i . Hjem Verdt å vite Slik blir ditt nye norske ID-kort.


Direktoratet hevder også at det nye nasjonale ID-kortet som snart lanseres vil . Kontroll og innsending av bilder til Nasjonalt ID-senter. ID-rapporten 2016: ID-nettverket er et viktig skritt i retning av en helhetlig ID-forvaltning. Designkonkurranse for norske pass og nasjonalt ID-kort.


Regjeringen bekrefter at nasjonalt ID-kort med eID kommer. Nasjonalt ID-kort skal etter planen bli utstedt ved enkelte av landets passkontor ved utgangen av 201 .

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Symbolen elektrisch schema

Mose på tak vaskepulver

Mummi genser oppskrift