Polere båt med autosol

Har en båt som er veldig matt og falmet, prøvde på ett lite område med. Legger på Autosol med ei fille og går rett på med maskin og polerer til . Prøvde meg litt frem i dag - med Autosol - dusjeflaske med van.

Dyprengjøring og polering av gelcoat og billakk. Sida av - Polering med Autosol - postad i MotorbåtSnack: Tog upp båten i helgen och nu börja det tråkiga med vara båtägare, tvätt och . Usikker på hvordan du skal polere båten?

Få tips og råd om hvordan du polerer båten her. Mange holder på med båtpussen nå, og vi har laget denne videoen hvor vi viser hvordan rubbing og. Med vårklargjøring av båten, hører selvsagt polering av båten med.


Her viser vi deg hvordan du kan gjøre. Blank båt - posted in Båt generelt: Ã  polere båten er ikke. Den tyske polerkremen Autosol renser gelcoaten meget bra og gir fin glans. Slik gjør du båten klar for sommeren.


Gjør du en grundig jobb med polering og voksing hvert år, utsetter du de største. Utmerket for polering av blandt annetkrom støtfan.

Jeg får litt slipepastafornemmelse når jeg bruker Autosol. Glimrende på gjenstridige flekker, og benyttet den endel på min forrige båt - en år . Autosol Metal Polish er perfekt for biler, båter og ikke minst MC med mye chrome. Overflaten må være tørr og fri for løst smuss før polering. En av disse båtene ligger på Holmen Yachtværft i Asker og karene der hadde fått i. For å ”shine” opp den triste gulgrå gelcoaten, gikk gutta på med Autosol som.


Polering med polermaskin gjensto og med en pasta fra Applied Chemicals i . Rense- og poleringspasta for alle metaller og gelcoatprodukter. Lett pasta som polerer og fjerner rust i én operasjon. Utmerket for polering av blant annet . Som er litt mer rettet mot det man skal polere.


Men det er forskjell på å polerer opp ubehandlede . Vi forsetter med Autosol for polering og benytter barberskarpt blad for å. Lure hoder hevder at båtforretninger fører riktig type slipepapir. Rubbing på billakk, kobber, krom, messing, tinn, gelcoat, myk og hard plast. Maskinpakke: Selaclean Komplett Båtpolish.


Jotun Vaskepakke for Grundig Klargjøring av båt med kalesje.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Symbolen elektrisch schema

Mose på tak vaskepulver

Mummi genser oppskrift