Dnb nettbank

Når du logger deg inn herfra vil du automatisk havne på riktig sted i nettbanken. Med nettbank har du full kontroll over økonomien din på en enkel, rask og sikker måte. Du er nå logget ut - velkommen tilbake.

Se flere innlegg og diskusjoner på DNB Labs. Folket stemte frem Barnekreftforeningen . Har du BankID på mobil kan du bestille ny kodebrikke ved å logge deg inn i nettbanken og sende oss en melding fra postkassen eller starte en chat med oss. Med nettbank, produkter, betingelser, forsikring og eiendom.


Med BankID på mobil har du alltid med deg et . Nettbank for bedrifter gir kontroll og oversikt over bedriftens økonomi. Styr økonomien på nett, der du er, når du vil. Logg inn i nettbanken for å endre personlig passord. Identifisering skjer ved at du bruker BankID som legitimasjon, for eksempel når du logger deg inn i nettbanken eller på et nettsted som benytter BankID.


Nettbanken gir deg full oversikt over egen økonomi. Betal regninger, hent ut rapporter og analyser, sjekk PIN-kode til kort og få daglig oppdatering av porteføljen . Uansett hva du lurer på som har med drift å gjøre, så hjelper vi deg gjennom mylderet av informasjon som du må ta stilling til. Når BankID er bestilt vil det ta opptil tre virkedager før den .

Et billig og enkelt alternativ til kort og kontanter. Min Pensjonsprofil er ny standardprofil . Hos oss kan du beregne og søke lån, prøve valuta- og lånekalkulator og utføre daglige banktjenester. For dager siden - DNB er på ingen måte fornøyd etter store problemer med nettbanken i det siste, men landets største bank frykter ikke å tape kunder på grunn . Etter en lang nedetid er nå DNBs nettbank omsider oppe igjen, ifølge banken.


Direktør beklager hendelsen på det sterkeste. For dager siden - Mandag formiddag var det på nytt problemer med nettbankløsningen til DNB. Feilen lå hos BankID og førte også til at DNB-kunder ikke fikk .

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Symbolen elektrisch schema

Mose på tak vaskepulver

Mummi genser oppskrift