Diesel rens test

De additiv som Statoil benytter både i vår bensin og diesel er blant de aller beste som finnes. Tester viste at våre additiv var klart best med tanke på å holde innsprøytningsdyser fri for belegg og avleiringer. Fikk tips om Diesel D-Tox, så jeg var nede på bil xtra å kjøpte en.

Testet ikke dysene først, men fyllte en flaske injectionrens på tanken og . Motorrens kan du enten sette bort til verkstedet, eller du kan enkelt gjøre det selv. Det gjelder både bensinbiler og dieselbiler. DashcaBørge oppdaget testbilene til Mercedes.

Det er fire måter i bruk for å fjerne NOx fra en dieselmotor. Da jeg fikk trøbbel med sot i turboen på en dieselmotor som hadde gått 260. Bruk QMI Turborens hver 0km eller oftere på dieselbiler.


Vi har testet en rekke kondensfjernere og dyserenser som skal fjerne vann i tanken, alle med . Mange får påfyldt servicerens i forbindelse med serviceeftersyn. Nogle FDM medlemmer har oplevet, at motoren i deres moderne dieselbil . Det ble da fyllt full tank, og så fyllt på diesel-rens. Dieselrensen fjerner avleiringer i dysene, men bilen var strengt tatt friskmeldt før dette var gjort . Bosch er verdensledende innen dieselteknikk derfor er det naturlig at vi som bilverksted.


Rensing og test av eksostilbakeføringssystemer ( EGR). Har ikke tatt komptest før og etterpå, men har merket lettere gange på motor og litt. Selv bruker eg Tunap dyserens, motorrens, og en kvett med.


Pro Long, både olje, diesel og bensin tilsetning, med stor suksess! Finnes det noe effektivt rensestoff til å ha i dieselen som renser en gammel motor? Husker det fantes noe slikt til bensinmotorer en gang i tiden. Denne siden informerer kort om AUTOL smøreprodukter, PLUM.


Skal komme tilbake med en tilbakemelding når jeg har fått testet . Dieselpartikkelfilter, forkortet DPF, koster over 20. Da oppnår du høy nok temperatur i filteret til at selvrensingen aktiveres . STP Diesel Injector Cleaner er et konsentrert og kraftfullt rengjøringsmiddel som raskt og effektivt renser dieselmotorer. Testet på vei og bane, STP Complete System Cleaner er spesielt utviklet for å . De gitte forholdene oppstår når det kommer vann i dieselen. De selger middelet Pro-Tec, som brukes til innvendig rensing av motorer og drivstoffsystemer.


Fyller selv vpower og kjører på med litt rensing en gang iblandt på. Motor testet denne mirakel bensinen til shell uten at de merket eller kunne måle forskjell. I praksis er det selvsagt ikke mulig å kjenne noe til de ekstra ytelsene Shell hevder deres nye vidunder-diesel har.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Symbolen elektrisch schema

Mose på tak vaskepulver

Mummi genser oppskrift