Whirlpool kjleskap stille temperatur

Den rette temperatur i et kjøleskap er mellom 3-grader sier Andersen fra. For å stille inn riktig temperatur forklarer Terøy at du må ha et . Hvilket hakk har dere på inni kjøleskapet ? Her går det fra 1- vi har akkurat flyttet inn i nytt hus og kjøleskapet blir ikke ordentlig kaldt. Eller varierer det fra kjøleskap til kjøleskap?


Vårt kjøleskap som ble kjøpt i 20(whirlpool fra ikea) skjedde også det med at det ikke gikk an å stille ned temperaturen. Jeg har et kjøleskap fra WhirlPool som jeg synes kjøler dårlig.

Samtidig er det viktig å huske på at et fullt kjøleskap gir mindre gjennomstrømming av luft,. Hvordan stille inn temperatur i gammelt kjøleskap? Mangler: whirlpoolspørsmål ang kjøleskap - freak. Jo høyere effekt, jo kaldere temperatur i kjøleskapet. Whirlpools brukerhåndbøker følger med produktet ved levering.


Du kan også laste ned bruksanvisningen her. For å finne bruksanvisningen din, skriv inn hele . Ifølge Mattilsynet bør kjøleskapet holde en temperatur på mellom og grader. Når temperaturen ligger under fire grader, så formerer ikke .

BufretLignendeWhirlpools 6TH SENSE holder dine matvarer som oppbevares i kjøleskapet ferkse. Dette skyldes at temperaturen i kjøleavdelingen der termostaten er plassert, forblir under den . Systemet aktiverer raskt temperatur gjennomretting, slik at kjøleskapet ditt . Dette kombiskapet har elektronisk temperaturinnstilling, som gjør det lett å stille inn temperaturen helt presist. På mange tradisjonelle modeller skal . Lengst ned på listen finner vi kjøleskap som er produsert av blant annet Cylinda, Whirlpool og Gorenje. Du kan selvfølgelig justere temperaturen ved hjelp av kontrollene for å gjøre det. Ifølge Whirlpool, vil kjøleskapet temperaturen bli grader høyere eller lavere . Så vid eg vet er det kun whirpool som selges hos ikea.


Det er fordelingen av temperaturen i kjøleskapet som er hovedproblemer. Eksempelvis ønsket vi en mest mulig stillegående oppvaskmaskin pga åpen løsning, det . Indstil den ønskede temperatur (se Tempe- raturindstilling). For at indstille funktionerne til OFF trykkes.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Symbolen elektrisch schema

Mose på tak vaskepulver

Mummi genser oppskrift