Oversetter spansk

Googles kostnadsfrie oversettelsestjeneste oversetter or setninger og nettsider umiddelbart mellom engelsk og over 1andre språk. Norsk(Bokmål) Spansk Oversetter - den mest avanserte online oversetter mellom Norsk og alle språk, som arbeider både online og offline. Spansk Norsk(Bokmål) Oversetter - den mest avanserte online oversetter mellom Norsk og alle språk, som arbeider både online og offline.

Spansk er et romansk språk mest brukte. Hun snakker rundt 4millioner mennesker i Spania, Latin-Amerika (det offisielle språket i land), etterfulgt av USA, . Oversett mellom engelsk, norsk og spansk. Gratis online oversettelse fra over forskjellige språk, oversetter norsk, engelsk, spansk, fransk, tysk, portugisisk, italiensk, kinesisk, japansk osv.

Snakk Oversett er en uunnværlig tale- og tekstoversetter som gjør det effektivt å kommunisere i ethvert hjørne av verden. Hjem; Om oss; Tolking; Oversettelser; Notarialbekreftelse; Legalisering; Kontakt. Har drevet med oversettelser og tolking i spansk på heltid siden 1979. Mobilen din kan nemlig fungere som oversetter.


Den oversetter mellom spansk, engelsk og fransk, men fungerer best på skilt, menyer og . Tast inn et spansk ord eller en frase i tekstfeltet for å søke i bab. Du kan også skrive engelske or som du ønsker å oversette til . Til dere som har enten spansk, russisk, tysk eller fransk. Jeg fant et program som oversetter alt det du skriver fra Engelsk til ett av de språkene . Det finnes statsautorisert translatør i følgende språk: engelsk, tysk, spansk, nederlandsk, kinesisk, rumensk, portugisisk, serbokroatisk, slovakisk, russisk, polsk, . Vi leverer Statsautoriserte finansielle og juridiske oversettelser til og fra spansk. Takket være vår størrelse, kan vi håndtere . Tilbyr hundrevis av ordbøker og oversettelse til flere enn 8språkpar. Den mest populære programvaren innen oversettelse.


Oversettelsen av ordet lyd fra Norsk (Bokmål) til Spansk med synonymer, antonymer, definisjoner, eksempler, uttale, avledede ord og mer. Oversettelsen av ordet oversetter fra Norsk (Bokmål) til Spansk med synonymer, antonymer, definisjoner, eksempler, uttale, avledede ord og mer. AAT er en gruppe høyt utdannede og erfarne oversettere som har inngått et.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Symbolen elektrisch schema

Mose på tak vaskepulver

Mummi genser oppskrift