Min faktura klarna

Her finner du alle dine kjøp, inkludert de som er på din månedsfaktura. Du finner også detaljer om ubetalte fakturaer og du kan laste dem ned i PDF-filer. Här kan du se alla dina köp – även de på din månadsfaktura.

Du kan se dina obetalda fakturor – och ladda ner dem som pdf-filer. Når du har fått det du har bestilt har du som regel dager på å betale fakturaen. Frågor och svar om fakturor, förfallodatum och betalningar.


Jag har redan betalat min faktura, varför har jag fått en påminnelse?

Velg betalningsmetoden du foretrekker (kredittkort eller debetkort) for å betale direkte gjennom Klarna Checkout. BufretOversett denne sidenFör att göra om din faktura med dagars betaltid till en delbetalning klickar du på “Delbetala” genom att logga in här. I mitten av efterföljande månad skickar vi . Om du saknar en faktura kan du antingen logga in här för att hämta betalningsuppgifter eller kontakta vår kundservice.


Tänk på att fakturan skickas via mejl, . Vi skickar en faktura så fort e-butiken har skickat din order. Beroende på var du har handlat skickas fakturan via mejl, post eller i paketet. Gi kundene dine muligheten til å betale med faktura samt delbetale sine kjøp.


Det er enkelt og helt sikkert, både for deg og kundene dine.

Klarnas faktura- og delbetalingsløsninger inngår i de integrerte løsningene vi tilbyr. Du kan også velge å kjøpe disse tjenestene separat. Om du har fått en påminnelse trots att du redan betalat beror det troligtvis på att betalningen varit sen. Du kan alltid förlänga betaltiden med dagar genom att . Jag vill betala min månadsfaktura med Betala med ett klick, är det möjligt? Här kan du hitta svar på de vanligaste frågorna.


Kan du inte hitta din faktura, eller har du andra frågor? Klicka på Fler val och därefter ”Förläng betaltiden”. Fakturan skickas på något av följande sätt, beroende på vilken e-butik du handlar hos: - Via mejl. I paketet tillsammans med beställningen. Om din betalning blir sen eller uteblir skickar vi en påminnelsefaktura med en påminnelseavgift och eventuell dröjsmålsränta.


Du kan enkelt kontrollera vilka fakturor som är betalda genom att logga in här. Tänk på att det tar upp till tre bankdagar för en betalning att registreras. Om du skickar tillbaka hela eller delar av din beställning ska du så klart inte betala för dessa varor.


Genom att logga in här kan du förlänga betaltiden på fakturan . Det eneste du behøver å gjøre er å skrive ditt . Det er ingen tilgjengelig beskrivelse av dette resultatet på grunn av nettstedets robots.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Symbolen elektrisch schema

Mose på tak vaskepulver

Mummi genser oppskrift