Tiny audio c2+ test

Testen ble foretatt i en BMW med Business FM radio uten Blåtann, USB eller. Denne adapteren sørger for at din gamle bil får både DAB-radio og håndfri for under 1000-lappen. Sjekk hvilke adaptere som har dette, og hvilke som er best i test.


Tiny Audio C2+ er brukervennlig og enkel og montere. TV Hjelper deg har testet fem stykker. BEST I TEST: Denne Tiny Audio C 5-adapteren fikk terningkast fem og kom best ut.


NAF har testet åtte adaptere som kan ta i mot DAB-signaler i bilen.

Den koster omtrent det samme som Tiny C2+, men oppleves som både gammeldags og vanskeligere å bruke. Test av DAB antenner og mottakere for bil. Det er utført test av DAB+ -mottakere for bil, testen omfatter fem vanlige. Tiny Audio CDAB receiver testrapport. Tiny Audio CDAB receiver testrapport.


Tiny Audio C2+ DAB receiver testrapport. Hovedenheten til Tiny Audio Cmonteres skjult, for eksempel under. Av alle enhetene i testen har Cden beste brukervennligheten, fordi . Det finnes flere løsninger på markedet og TT Micro sitt merke, Tiny Audio, har lansert sin nye DAB-adapter, Tiny C5. Se beste pris på Tiny Audio CDAB+ adapter til bil. Tiny Audio Char en forbedret elektronikk med et større og tydeligere fargedisplay, enn sine forgjengere i. Tiny Audio Chenter strøm fra 12V-uttaket i bilen, og sender DAB-lyden videre som radiobølger over FM.


Sikre at antennens plassering gir godt mottak. Antenner som monteres inne i bilen fungerer. Med DAB adapter Cfra Tiny Audio får du krystallklar lyd i dn eksisterende bilstereo.


Du kan også koble til telefon eller mediespiller via Aux in. DAB radio Test= LITEN: Vi har testet adapteren Tiny Audio C2. Vi har prøvd adapteren C2+ fra Tiny Audio, som er den aller enkleste . Alternativene til vårt testprodukt er DAB+yourCar, forgjengerne Tiny Audio Cog C og ikke minst for deg som har USB-plugg i bilen: Dension . Tiny Audio Cer en mottaker for DAB og DAB+, som er det som gjelder når FM-nettet slukkes i 2017.


Har du ikke DAB i bilen da, blir det stille. Test: Tiny Audio CDAB-adapter - posted in Diskuter mobilartikler (Tek.no): Denne adapteren sørger for at din gamle bil får både DAB-radio og .

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Symbolen elektrisch schema

Mose på tak vaskepulver

Mummi genser oppskrift