Pusse malt pipe

Pussing av pipe : Problemer med å få pussen til å feste til pipen. Hadde en pusset overflate malt med struktur og en stygg igjenklatting av . Er det noen som har peiling på om det går an å pusse pipen på nytt,hvis den er malt fra før med . Pipen er malt, så jeg tenker jeg må gå løs med stålkost og prøve å få bort så mye. Pusse pipe så den blir slett og fin - DSC_0435.


Vi skal pusse opp i et rom hvor det er pipe (eller heter det brannmur?). Leca pipe malt - ny puss - posted in Hus, hage og oppussing: Hei!

Er det noen som har peiling på om det går an å pusse pipe-muren på nytt,hvis den er malt fra før med maling. Standard Leca-pipe er i dag × cm. Det er ikke uvanlig at pipa da blir opp i 52-cm hvis den først er pusset, så strukturmalt etterpå. Når ovnen først er av skal vi benytte anledningen til å pusse.


Problemet er imidlertid at pipa er malt med strukturmaling (?), sånn som lager . Utfordringen ved både muring og pussing er å få mørtelen til å feste seg til. Her er noen bilder fra pussing av pipe og brannmur på huset. En litt større skade krever derimot at hele pipa må pusses på nytt.


Begge deler kan du greie i løpet av noen dager, og resultatet blir ei fin, ny pipe.

Så maler du på vanlig måte: Et lag med heftgrunn, og et lag eller to med maling. Du trenger ikke bruke spesialmaling, du kan fint bruke en . Et annet alternativ enn å kle inn, er å pusse pipa. Det er tillatt å sette skifer på en lecapipe. Påføres som påtrekk med stål- eller trebrett, pusstykkelse 3-mm. Etter at pussen har stivnet noe, kostes flaten med fuktig kost, evt.


Denne bruksanvisningen gjelder for tidligere behandlet pusset mur. Vi skal i gang med stor oppussingsprosjekt og her inngår vår stygge røde tegelsteins pipe. Blir denne finest vist man maler den hvit eller bør . Video som viser forbehandling før maling på malt betong.


Murt peis med Brasiliansk skiferplate som bord og topplate, Pusset og malt. Se flere bilder av denne peisen i en bildekarusell . Hadde en pusset overflate malt med struktur og en stygg igjenklatting av. Svigers hadde murere i arbeid på sin pipe dro opp og så på dem.


Bør jeg gjøre noe annet før jeg maler den.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Symbolen elektrisch schema

Mose på tak vaskepulver

Mummi genser oppskrift