Brukt stillas til salgs

På Mascus kan du både selge og kjøpe brukte Stillas. Det finnes ett stort utbud av Stillas av flere olike merker og modeller. Bestem selv når og hvor du vil gjøre arbeidet ditt uten å behøve å bekymre deg for ekstra leiekostnader.

Jamax fasade stillas til salgs, kvm ( Huspakke ), 9x6m eller 6x9m, (selges komplett, men uten sparke list) Brukt, ca år gammelt, men helt ok. Vi sørger hele tiden for å holde vår maskin- og utstyrspark oppdatert og av høy kvalitet. Dette betyr at vi jevnlig selger unna brukt kvalitetsutstyr fra vår maskinpark. Vi leverer følgende brukt stillas: Haki murer stillas i stål og aluminium, Layher rammestillas, Layher Allroun Cuplock,Plettac rammestillas, Cuplock og andre .

Mer enn års erfaring har gjort oss til landets ledende produsent og leverandør av stillas. Vi tilbyr både pakkeløsninger og enkeltkomponenter. Stillasgruppen Produksjon AS har siden oppstarten i 19utviklet egne stillaser, Alusafe Systemstillas. Jeg brukte en hel sommer på oppussing av eget hus. Jeg hadde med meg en tilhenger til et nybyggefelt hvor jeg så at stillas var ferdig revet på . Nettstedet bruker cookies for å bedre møte dine forventninger.


Hvis du ikke aksepterer cookies, kan du deaktivere den i innstillingene til nettleseren din. Les mer om våre modeller her om du er ute etter stillas for å utføre jobben din. Vi ønsker å hjelpe deg til å velge rett stillas til ditt prosjekt.

Nedenfor har vi satt opp de mest aktuelle alternativene for . Produksjon, salg, utleie og montering av høykvalitets stillassystemer i aluminium. Aluhak klasse er et av de mest brukte innen offshore industrien i Norge. Brukt jamax stillas,brukt jamax stillas til salgs,brukt stillas til salgs,billig brukt stillas,salg av brukt stillas,brukt ram alu stillas,brukt aluminiums stillas. StillasHuset as selger NorHak Murerstillas, som er en Haki-kompatibel spirestillas.


Aluminium stillas 23Stange (Hedmark). Tilhenger uten stillas er ikke for salg). Stillaset ble innkjøpt i 20og er lite brukt.


Prisen var da for henger og stillas samlet ca Kr . Vi har nå 7Stillas til salgs fra Finn. Det finnes ett stort utbud av Stillas av flere olike merker . Brukt Haki - 2003AnLast Kode: #119349.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Symbolen elektrisch schema

Mose på tak vaskepulver

Mummi genser oppskrift