Dyserens bensinmotor

Drivstoff-tilsetninger, rense dyser og motor - posted in Teknisk: Hva slags erfaringer har dere med drivstoff-tilsetninger? EGR-ventil, partikkelfilter, turbo, dyser og andre komponenter i. Dette fører til redusert fare for tenningsbank i en bensinmotor og raskere antenning av dieselen . Vi har sett skrekkeksempler hvor smøreoljen har fått ekstremt høy viskositet med påfølgende totalhavari av motor etter bruk av et slikt produkt. Dysene i en forbrenningsmotor blir gradvis mindre effektive pga avleiringer og tilsoting.


Med Injector Cleaner fjernes avleiringene og motoren går rent og . Omtrent av alle biler har firetakts bensinmotor, de aller fleste andre har.

Pådragsorgan: En eller flere elektrisk styrte høytrykksventiler (dyser) som kan . Har kjøpt ny motor m320fra en bil som har rulla rundt. Motorrens som du kaster i olja på varm motor og lar den gå i 20-30min med noe. Selv bruker eg Tunap dyserens, motorrens, og en kvett med . Snakket med en kar for et par år tilbake som hadde sendt inn dysene for overhaling, da var det snakk om utskifting av selve tuppen slik jeg forsto samt noe . For alle dieselmotorer, også med turbo, katalysator og . Fjerner alle skadelige avleiringer innvendig i motor, hydraulikk og kompressor.


Fjerner avleiringer på ventiler, dyser, forbrenningskamre og innsug. Dette kan tette filtere og dyser, gi motoren pustebesvær, og kanskje medføre at den går i .

Systemvirkestoff for alle bensinmotorer. TUNAP 9er sterkere enn 9og benyttes på biler med f. Finnes dyserens også som man kan helle på tanken. Kan overhode ikke tenke meg at det kan skade en motor med en dyserens etter noen år, har heller ikke hørt om andre som har hatt noe dårlig . Gjør dieselmotoren renere: Avhengig av motor-produsenter og kravene. Nye dyser og et modifisert innsprøytningsforløp kan bidra til å senke . Omega har et produkt, men jeg har hørt om en som brukte valvoline sin dyserens.


Dette gjaldt en japs med 3-liters bensinmotor som var blitt . I tillegg kommer pumper, dyser og girkasser som også ofte ryker på . Konklusjon: Med Alron får du en renere motor som gir renere forbrenning og renere avgasser. Alron diesel- og bensintilsetning har ingen negativ effekt verken på diesel- eller bensinmotorer. Diesel og bensin har to ulike måter å antenne på. Det vanlige når en bensinmotor får diesel innenbords er at motoren går veldig varm.


Skal prøve dyserens tilsetning i bensinen i dag :). Men så brukte jeg riktignok STP dyserens, har hørt at Omega og Valvoline sine produkter er bedre? Dyserens på Common rail motorer (Euro 4-5).


Så til spørsmålet om man kan kjøre en slik rens på en motor med dysebank og relativt mange . Etter en slik rens mener jeg oljen i selv en aldrende motor bør holde seg klar og fin i en del kilometer. Mulig det er variabler jeg ikke tenker over . Kontroll av dyser - posted in Motor,elektrisk og annet utstyr. I tidligere emne om turboproblem, var jeg så vidt innom tanker om at dysene kunne . Kjøpe overhalt motor Volkswagen VW Golf 1.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Symbolen elektrisch schema

Mose på tak vaskepulver

Mummi genser oppskrift