Deutz fahr importr norge

I 20overtok vi aktivitetene fra Motokov i Norge og etablerte eget selskap - HCP Norge AS, med import av traktorer fra Zetor, Deutz-Fahr, Same, Lamborghini . Med topmoderne, avanceret motorteknologi fra DEUTZ har alle Deutz-Fahr traktorer et lavt brændstofforbrug og kraft til alle opgaverne. Stor interesse for Deutz-Fahr på SIMA. Etter rekordåret 20for Deutz-Fahr, møtte HCP en motbakke i fjor.


Vårt mål som importør er prosent av det norske markedet, og det målet . Vår svenske kollega Anders Niléhn anser det imidlertid ikke som sannsynlig at firmaet som importerer Deutz-Fahr i både Norge, Finland og . Tractors and Agricultural Machinery: DEUTZ-FAHR is a brand that invests massively in technology.

Its goal is always to supply the farmer with state of the art but . Importør av Zetor, Deutz-Fahr, Lamborghini, Same, Iseki og Vitra traktorar. HCP Nordic har i mange år stått for import og salg av Deutz-Fahr, Same og Lamborgini i Danmark og Norge. HCP overtok Motokov i Norge for ikke lenge siden, og har også agenturet på Deutz-Fahr i Norge og Danmark. Dette gjør at konseptet HCP Nordic er en attraktiv importør og leverandør.


Deutz-Fahr Agrolux Agrolux Deutz-Fahr Toppselger i sitt segment! Deutz-Fahr traktorer og treskere hos Lena, og Lena-redskaper hos HCPs forhandlere. Har etter eget utsagn en tilnærmet komplett redskapsportefølje gjennom egen import. Kjøpte nylig Motokov Norge, og etablerte da HCP Norge AS.


Importør av Deutz Fahr, Same, Lamborghini, Hürlimann og Iseki. Importør av kinesiske Benye traktorer og diverse redskaper. Konkurs Et år har gått siden Deutz-Fahr-importøren Haugsveen amp;. Vi kan nå bekrefte at vi har fått agenturet på import av Deutz til Norge.


I Midt-Norge er det få bønder som ikke kjenner til merkevaren Ze-Sam Traktor Maskin. Zetor, Deutz-Fahr, Same, Lamborghini traktorer, Krone og Hürlimann. I 20overtok vi aktivitetene fra Motokov i Norge og etablerte eget selskap – HCP Norge AS, med import av traktorer fra Zetor, Deutz-Fahr, . Vi har nå 1Deutz Fahr til salgs fra Finn.


HCP Norge AS er en del av HCP Nordic og importerer kjente merkevarer som bl. Deutz-Fahr, Krone, Zetor, Iseki og RMH. Belarus Norge AS - Drammen: Belarus traktor, hengere og tilleggsutstyr.


Rindal Bil og Landbrukssenter - Case IH, Elho, Deutz-Fahr. Ennå eit nytt traktor merke kom på plass, nemlig Deutz Fahr, så nå er her Deutz Fahr, Zetor,.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Symbolen elektrisch schema

Mose på tak vaskepulver

Mummi genser oppskrift