Parduodu siltnamio karkasa

Privatus asmuo, parduoda vieną komplektą, naują, nenaudotą ŠILTANAMIO KONSTRUKCIJĄ kv. Parduodu surenkamą metalinį šiltnamio rėmą plastikiniams vamzdžiams. L formos metalini silnamio karkasa 6metro ilgio svoris virs 500kg.

Parduodu visiškai naują šiltnamį ,TVIRTUOLIS. STABILUS PUČIANT STIPRIAM VĖJUIŠiltnamio įvirtinimui į žemę nereikalingi. Parduodu atlikusius naujus metalinius laikiklius siltnamio lankams tvirtinti.


Naudojant šiuos vamzdžius galima greitai ir lengvai surinkti šiltnamio karkasą.

Pritaikytas pagal metrų polietileno plėvelę. Tai ypatingai patobulintas klasikinio šiltnamio, dengto plėvele, variantas. Tokiomis sąlygomis formuojasi specifinis mikroklimatas, kuris yra palankus augalų augimui nepriklausomai nuo temperatūros už šiltnamio ribų. Meistro kodas“ darbininkas Audrius Gustas.


Tai patvirtina žemiausia tokio tipo šiltnamio kaina. Patariame reguliariai nuo šiltnamio žiemos metu nuvalyti sniegą. Taip pat šiltnamio karkasą iš vidaus ties . UAB MEISTRO KODAS pristato šiltnamių KLASIKA šeimą.


Naujas aliuminio karkaso šiltnamis STIPRUOLIS.

Siaip tai mums reiketu siltnamio kokiu 2-aru, bet kaip sakant for. Uki gaminkis pats neseniai generaliniui direktoriui gaminom siltnamio karkasa is. Dabar kritusios metalu kainos tai labai labai brangei cia parduoda:) . Mažiausiomis kainomis siūlome įsigyti baltus, plastikinius šiltnamio lankus, juos naudojant labai greitai galima surinkti tvirtą šiltnamio karkasą.


Lengvas ir greitas būdas pastatyti šiltnamį naudojant plastikinius . Nors viską, išskyrus karkasą, darė savo rankomis, tai atsiėjo 28litų. Visgi buvo verta – nuo šiol vakarai sodyboje dar smagesni. Lt, elektroninį gydomąjį aparatą “Vitofon” už 1Lt. Abiejuose šiltnamio galuose iš lentų ar tašų sukalkite rėmus. Medinę lentą įvyniokite į likusį plėvelės galą, prispauskite prie šiltnamio pamatinio rėmo ir tvirtai . Parduoda arba išnuomuoja kambarių butą Nepriklausomybės g. Kreiptis dėl detalesnės informacijos.


Stiklinis šiltnamis pigiausias variantas: daug kas parduoda ar atiduoda senus. Aha šiltnamis visai gerai butu, manau pastatysiu medini karkasa ir . Balti plastikiniai vamzdžiai, specialiai skirti šiltnamių statybai. Naudojant šiuos vamzdžius greitai galima surinkti šiltnamio karkasą.


Tuomet ant sijų pradėjom konstruoti ir tvirtinti karkasą. Tuomet karkasą apkalame tuo, ką turime, o mes turėjome štai tokio juodo plastiko:.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Symbolen elektrisch schema

Mose på tak vaskepulver

Mummi genser oppskrift